Fatih Portakal'dan Sözcü TV'den ayrılık açıklaması! Resti olay oldu

Fatih Portakal, Sözcü TV ile yollarının ayrıldığı iddiasına yanıt verdi

Fatih Portakal'dan Sözcü TV'den ayrılık açıklaması! Resti olay oldu
Yayınlanma Tarihi : 17 Mayıs 2023 14:58

Fatih Portakal hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Fatih Portakal'ın Sözcü TV'yi bıraktığı öne sürülüyor.
Fatih Portakal ise bu iddia hakkında net konuştu. Fatih Portakal ayrılık iddialarına karşı rest çekti.

t24.com.tr sitesinde yer alan haberde; Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den ayrılmadığı ve haberlerin uydurma olduğuna dikkat çekildi. Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Sözcü TV'den ayrıldığı iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi. Yayınladığı video ile Habertürk'ten ayrılığını açıklayan Fatih Altaylı ile karıştırıldığını açıklayan Portakal, "Fatihlerle beni karıştırmayın. Ah bu sosyal medya yok mu" ifadelerini kullandı.

Fox TV'den ayrıldıktan sonra Sözcü TV ile ekranlara dönen Fatih Portakal, yayınladığı video ile yaşanan karışıklığa açıklık getirdi.

Portakal, "Şimdi Taner ile yolculuk yapıyorum. Taner bana 'Abi Sözcü'den ayrılmışsın'" dedi. Ben de 'hadi beni o zaman havalimanına ya da İzmir' götür' dedim. Bu kadar rahatsız ettiğimi bilmiyordum. Ayrıldığımı bilmiyordum. Gidip kanala soracağım. Bu akşam 19.00'da karşınızda olurum diye düşünüyorum. Fatihlerle beni karıştırmayın. Ah bu sosyal medya yok mu" ifadelerini kullandı.

FOX TV'DEN VEDA ETMİŞTİ

Fatih Portakal, FOX TV'ye veda etmişti. FOX TV'den ayrılan Fatih Portakal bir süre gazeteciliğe sosyal medyya üzerinden devam etmişti. Fatih Portakal sonrasında ise Sözcü TV ile anlaşma sağlamış ve yeniden ekrana dönmüştü.

1684320684343-asfsdgh.jpg

Fatih Portakal, Sözcü TV'ye Yılmaz Özdil'in istifasının ardından gelmişti.