Bahar dizisinin ardından dev proje! Demet Evgar’ın canlandıracağı yeni karakter

Küllerinden doğup kendisini yeniden inşa eden bir kadına hayat verdiği “Bahar” dizisiyle her salı reytingleri alt üst eden Demet Evgar yeni bir proje için anlaşmaya imza attı

Bahar dizisinin ardından dev proje! Demet Evgar’ın canlandıracağı yeni karakter
Yayınlanma Tarihi : 02 Mayıs 2024 21:43

Avlu dizisinin ardından Bahar dizisiyle ekrana geri dönen Demet Evgar adeta reyting rekoru kırıyor. Show TV ekranlarında yayımlanan diziyle izlenme rekorları kıran Demet Evgar şimdi de yeni bir projeye imza attı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Demet Evgar'ın yeni projesi belli oldu. Küllerinden doğup kendisini yeniden inşa eden bir kadına hayat verdiği “Bahar” dizisiyle her salı reytingleri alt üst eden Demet Evgar, şimdi de Türk tiyatrosunun efsane kahramanı “Afife Jale”yi canlandırmaya hazırlanıyor.

DİKKAT ÇEKEN PROJE

Ülkemizin en iyi oyuncularından Demet Evgar kızı Mavi’yi dünyaya getirmek için ara verdiği oyunculuğa muhteşem bir dönüş yapmış ve başrolünü oynadığı Show TV’nin “Bahar” dizisiyle reyting rekoru kırmıştı. Ünlü oyuncu şimdi yine çok ses getirecek bir projeye daha hazırlanıyor.

OYUNCU SEÇİMLERİ SÜRÜYOR

Demet Evgar, eylül sezonu için Türkiye tiyatrosunun sembolü Afife Jale’nin hayatı ile Zorlu PSM sahnesinde olacak. Serdar Biliş’in yöneteceği oyunun proje tasarımı da Evgar ile birlikte Biliş’e ait… Hazırlıkları tüm hızıyla süren oyunda Evgar’a eşlik edecek oyuncularla ilgili oyuncu görüşmeler de devam ediyor.

afife.jpg