Medyada hareketlilik.. Halk TV'ye veda etti. Apar topar kanaldan ayrıldı

Halk TV'de beklenmedik bir veda gerçekleşti. Halk TV'den apar topar ayrılan Can Coşkun, Sözcü TV ile anlaşma yaptı.

Medyada hareketlilik.. Halk TV'ye veda etti. Apar topar kanaldan ayrıldı
Yayınlanma Tarihi : 20 Mart 2023 15:50

Halk TV'de ayrılıklar ve transferler durmuyor. Halk TV'den bu kez ayrılan isim yıllardır ekran yüzü olan Can Coşkun oldu. Birgün'de aktarılan habere göre; Can Coşkun ayrılığının ardından Sözcü TV'ye geçti.

Halk TV'de Haber Masası programını sunan gazeteci Can Coşkun, kanalla yollarını ayırdığını duyurdu. Coşkun, yeni adresinin Sözcü Televizyonu olduğunu duyurdu.

Halk TV'de hafta içi her gün Haber Masası programını sunan Coşkun, ayrılık haberini şu mesajlarla duyurmuştu:

can-coskun-halk-tv-den-ayrildi-1140142-5.jpg

"10 yıla yakın süren Halk TV mesaisinin sonuna geldik. Yıllarca özel haber ve yayınlar ile açık ara farkla reyting rekorlarına imza attık. Kararımı cuma akşamı bildirmiş ve yollarımı ayıracağımı sözlü olarak iletmiştim. Yarın resmi ayrılık sonrası yeni adresi duyurmak üzere.

Bu süre zarfında beraber emek harcadığım tüm çalışma arkadaşlarıma ve yönetici kadrosuna teşekkür ederim. Haber koşumuz sürecek.

Başta meslek büyüklerim, arkadaşlarım ve çok değerli izleyenler olmak üzere iyi dileklerini sunan binlerce mesajınız için teşekkürler. Etik gereği cuma akşamı verdiğim yeni adres kararını, yarın sabah resmi ayrılık sonrası duyurmayı tercih ediyorum. Anlayışınıza sığınıyorum."

FATİH PORTAKAL'DA SÖZCÜ TV'DE

Öte yandan Yılmaz Özdil'in istifasının ardından yeniden toparlanma sürecine giren Sözcü TV bir süredir ekranda olmayan Fatih Portakal'ı da kadrosuna katmıştı. Fatih Portakal, Sözcü TV ekranlarında ana haber bültenini sunacak.

sozcu-tv-fatih-portakal-in-ilk-yayinini-duyurdu-1137189-5.jpg

TGRT'DEN KOVULAN İSİM HALK TV'DE

TGRT Haber'den kovulan Ekrem Açıkel ise Halk TV ile bir anlaşma yaptı. Can Coşkun'un yerine Halk TV'ye gelen Ekrem Açıkel, gün ortasında haber sunacak. Ekrem Açıkel'in Halk TV'de görev yapacak olmasına özellikle ulusalcı kesim isyan etti.

ekremacikel-1280x720.jpg