Survivor'da Acun Ilıcalı krizi! Sinirlerine hakim olamadı! O Yarışmacı adayı terk etti!

Survivor yarışmasında diskalifiye şoku yaşanıyor! Acun Ilıcalı o yarışmacı için flaş bir karar verdi ve ada karıştı.

Survivor'da Acun Ilıcalı krizi! Sinirlerine hakim olamadı! O Yarışmacı adayı terk etti!
Yayınlanma Tarihi : 10 Nisan 2023 22:44

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yeni bir diskalifiye şoku yaşandı. Son bölümden sonra yayınlanan Survivor 2023 ün yeni fragmanı da resmen gündeme oturdu. Acun Ilıcalı büyük bir kızgınlık içerisinde yarışmacıya dönerek hemen konseyi terk etmesini istedi.

BOMBALAR PEŞ PEŞE PATLADI

Acun Ilıcalı’nın Yarışmacıya göstermiş olduğu bu tepki kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Programın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından ortaya konan bu tepki, seyircileri de şaşkına çevirdi.

6357a72ad265a20988709b46.jpg

Olaymedya.com sitesinde yer alan haberde; Survivor adasında yaşanan krizin detaylarına da yer verildi.

ACUN ILICALI KİMİ ELEDİ?

‘ Hayretler içindeyim. Bunu yapanı görmedim biliyor musunuz?’ Cümlelerine yer veren Acun Ilıcalı, ‘meydana gelen bu olay bana göre Survivor’da çok çok nadir göreceğimiz bir olay olmakta’ ifadelerine yer verdi. Açıklamasının devamında ise ‘Bencil olmamak zorunluluğu var. Kendini düşünemezsin sadece. Sen başkaları için bir şey yapan bir insan mısın genelde, nasıl bir insansın?’ Cümlelerini kullanarak yarışmacıyı ikaz eden program sunucusu Acun Ilıcalı, öz eleştiri yaptı.

xcbns-u7tum8d1jiriz08g.jpg

HERKES MERAK İÇİNDE BEKLİYOR

‘ Ama bir noktayı kaçırmışım. Kendime ders vermeyi ihmal etmişim. O arkada bulunan meşale var ya! Onu almana bile gerek yok. Çok teşekkürler ediyoruz sana. Survivor yarışmasına renk kattın, şimdi ise arkadaşlarınla vedalaş aşmadan yarışmadan ayrılabilirsin.’ Acun Ilıcalı’nın hangi yarışmacı için ne için bu sözleri sarf ettiği ise merak ediliyor. Program sunucusu Acun Ilıcalı’nın göstermiş olduğu tepkinin nedeni şu an için bilinmiyor. Survivor yarışmasında meydana gelen gerilimin nedeni bu akşam ekrana gelecek olan bölüm ile öğrenilmiş olacak.

YENİ BÖLÜMDE GERÇEK ORTAYA ÇIKACAK

Survivor yarışması bu akşamki bölümü ile birçok izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Acun Ilıcalı tarafınca kurulan bu cümlelerin nedeni merak ediliyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölüm ile bu şok edici cümlelerin kimin kurulduğu açıklığa kavuşacak. Yaşanacak olan bu olaylı ve edanın nedeni bu akşamki yeni bölüm ile netlik kazanacak. Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak.