Simit Yenecek Diyen Hülya Avşar Lüks Mekanda Görüntülendi! Arka kapıdan kaçmak istedi

Gerekirse simit yenilecek denen Hülya Avşar Etiler'deki bir mekanda yemek yedi. Gazetecilere görünmeden mekanın arka kapısından çıkmak isteyen Hülya Avşar, neye uğradığını şaşırdı.

Simit Yenecek Diyen Hülya Avşar Lüks Mekanda Görüntülendi! Arka kapıdan kaçmak istedi
Yayınlanma Tarihi : 19 Ocak 2022 20:19

Gerekirse simit yenilecek açıklamasıyla bir türlü gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu kez de lüks bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hülya Avşar neye uğradığını şaşırdı. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Hülya Avşar kendisine sorulan sorulara cevap verirken, Sezen Aksu hakkındaki soruları da yorumsuz bıraktı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Daha önce Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz hakkında, "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" ifadelerini kullanan şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar (58), önceki gün Etiler'de yemek yedi. Mekanda uzun süre kaldıktan sonra gazetecilerin olduğunu duyan Avşar, restoranın arka kapısından çıkmak istedi.

Gazetecilerin, "Neden arka kapıdan kaçtınız?" sorusuna yanıt veren sanatçı, "Vallahi ben de anlamadım. Mekan görevlileri, 'Sizi arkadan kaçıralım.' deyince ben de, 'Tamam' dedim." ifadelerini kullandı.

TV100 Objektiflerine de takılan Hülya Avşar adeta yaşadığı şoku atlatamamış görülüyor. Simit açıklamalarıyla gündem olan Hülya Avşar daha öncede yine lüks bir mekandaki fotoğrafıyla gündem olmuştu. O fotoğrafta Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'da yer alıyordu.

İşte TV100 tarafından yayınlanan Hülya Avşar'ın lüks mekanda yakalanmış olduğu o görüntüler