Ortalıkta yoktu Sedat Peker'den yeni videolar

6 gündür ortalıkta olmayan Sedat Peker hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı..

Ortalıkta yoktu Sedat Peker'den yeni videolar
Yayınlanma Tarihi : 30 Kasım 2021 21:04

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymesi nedeniyle aranan ve Türkiye'nin yakalama kararı çıkardığı Sedat Peker hakkında bugün Cumhuriyet gazetesi ilginç bir haber yayınladı.

Yaklaşık 1 haftadır twitter üzerinden mesaj bile yayınlamayan Sedat Peker hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi ise Barış Pehlivan.. Halk TV programcısı ve Cumhuriyet gazetesi yazarı olan Barış Pehlivan, Sedat Peker'in yeni bir video hazırlığında olduğunu öne süren dikkat çeken bir yazı yazdı.

BELGESEL ÇEKİMİ YAPILACAK

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in belgesel için kamera karşısına geçtiğini öne sürdü. Barış Pehlivan, Arka Bahçe adlı köşesinde "Çok yakında izleyiciyle buluşacakmış" dedi.

Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Milyonlarca insan merak ediyor, desem abartmış olmam. Zira, neredeyse altı aydır yeni videosu yayımlanmıyordu. Son olarak da interneti kesildi.

Evet, Sedat Peker’den bahsediyorum.

Öğrendim ki Peker, bir belgesel için kamera karşısına geçmiş. Telefonla yapılan çekimde yeni ifşaatlarda da bulunmuş. Çizgi film tekniğinin ağırlıklı olduğu belgesel, bu yönüyle de Z kuşağını hedefliyormuş. Çok yakında izleyiciyle buluşacakmış.


Demem o ki...

Türkiye yakın tarihine ışık tutmayı amaçlayan belgeselle, Peker aylar sonra yeniden yüzünü göstermiş olacak."

İADE EDİLECEĞİ ÖNE SÜRÜLÜYOR

Öte yandan Sedat Peker'in Türkiye'ye iade edilebileceğine yönelik iddialarda dolaşıyor... Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye arasındaki buzların erimesi Peker'in iadesiyle sonuçlanabilir yorumları epey fazla.

Peker cephesindeki sessizlik sürerken Fatih Portakal ise henüz Sedat Peker'in iade edilmeyeceğini öne süren bir mesaj yayınlamıştı.

Peker'in yeni mesajının ne zaman yayınlanacağı şimdiden merak konusu oldu..

Kaynak: Cumhuriyet - Halk TV

İlgili Haberler