Saba Tümer’den yıllar sonra gelen itiraf! Eve gönderildim

Sunucu ve gazeteci Saba Tümer, gazeteci Adem Metan’ın YouTube kanalında katıldığı programda, haber spikerliği yaptığı dönemde yaşadığı dikkat çekici bir olayı ilk kez anlattı.

Sunucu ve gazeteci Saba Tümer, gazeteci Adem Metan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Perşembe günü tamamı yayımlanacak programdan paylaşılan kesitte Tümer’in açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

Bir dönem haber spikerliği de yapan Tümer, uzun yıllar sonra haber bültenlerini izlediğinde şaşkınlık yaşadığını belirterek, “Son dönemde haber kanallarını izlemiyordum. Görünce gerçekten şoke oldum” ifadelerini kullandı.

“HABERİN ÖNÜNE GEÇİYORSUN”

Tümer, spikerlik yaptığı yıllarda yaşadığı bir anıyı ilk kez paylaştı. Yayına fuşya bir ceketle çıktığını anlatan Tümer, dönemin haber koordinatörü Cem Aydın’ın kendisine uyarıda bulunduğunu söyledi. Tümer, “Odadan çıktı, ‘Saba’ dedi, ‘Haberin önüne geçiyorsun, başka ceketin var mı?’ diye sordu” sözleriyle o anları anlattı.

“BENİ EVE GÖNDERDİLER”

Başka bir ceketi olmadığını söylediğini belirten Tümer, “Öteki spiker arkadaş çağrıldı, beni eve gönderdiler” dedi.

Benzer Videolar