Seda Sayan'dan gelen son haberler kötü! Programına da ara verildi ve işte ilk durumu

Sevilen sanatçı Seda Sayan koronavirüse yakalandı. Programına ara verilen Seda Sayan'ın son durumu merak ediliyor.

Koronavirüs hayatın her alanında etkisini sürdürmeye devam ediyor. Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi yeniden hastalığa yakalanmaya başladı. Avrupa ülkelerinde yeniden kısıtlamalar geri döndü. Özellikle son çıkan varyantlar nedeniyle aşıların etkisinin azalmasından endişe ediliyor. Bu nedenle bir çok ülkede uçuş iptalleri bile gündeme geldi.

Türkiye'de de koronavirüsün yayılımı hız kesmeden devam ediyor. Seda Sayan'ın programına da koronavirüs nedeniyle ara verdiği öğrenildi.

SEYİRCİLER MERAK ETTİ

Sezon başından itibaren Seda Sayan tarafından sunulan ''Sabahın Sultanı'' adlı program bu sabah ekrana gelemeyince seyirciler merak etmeye başladı. Programın neden yayınlanmadığı gelen kötü haberle ortaya çıktı.

STAR TV AÇIKLAMA YAPTI

Star Televizyonunun sosyal medya hesaplarından ''Sabahın Sultanı'' adlı programa kısa bir sağlık arası verileceği duyuruldu. Yeni yolda Bakırköy'de bir mekanda sahne alan Seda Sayan'ın koronavirüse yakalandığı belirtiliyor. Gelişmeleri derleyen gazeteci Birsen Altuntaş bu konuda dikkat çeken bir ayrıntıyı paylaştı. Seda Sayan yeni yıl dileklerini seyircilerine sıralarken ilk önce sağlık demiş ve koronavirüsün bir an önce hayatımızdan gitmesini dilemiş. Seda Sayan'ın bu dileğinin ardından koronavirüse yakalanması ise acı bir tesadüf olsa gerek.

EN AZ İKİ HAFTA ARA

Öte yandan Seda Sayan'ın programının tekrar ne zaman ekrana geleceği henüz bilinmiyor. Ancak yayına en az iki hafta ara verilebilir. Seda Sayan'ın yaptıracağı testin bir kaç gün sonra negatif çıkması halinde ekrana daha erkende dönebilir.

ŞİMDİ NASIL?

Şimdilik Seda Sayan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine hızlı bir şekilde başlandığı belirtiliyor..

YAŞAM Haberleri