Makedonya'da Şirket Kurmak Çok Kolay! Sadece 1 Gün Sürüyor

Makedonya'da şirket kurmak oldukça hızlı ve kolay bir süreç

Üstelik, ülkenin sunduğu vergi avantajları ve uygun iş gücü maliyetleri de işletme maliyetlerinizi düşürecektir. Eğer siz de iş kurmak istiyorsanız, Makedonya'daki fırsatları değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Makedonya, son yıllarda iş kurmak isteyen girişimciler için oldukça cazip bir ülke haline gelmiştir. Üstelik, Makedonya'da şirket kurmak oldukça kolay ve hızlı bir süreçtir. Sadece 1 gün içerisinde şirket kuruluşunuzu tamamlayabilirsiniz. İşte size Makedonya'da şirket kuruluşu için 5 adımda yapmanız gerekenler:

1. Şirket Türünü Belirleyin: İlk adım olarak, hangi türde bir şirket kurmak istediğinize karar vermelisiniz.

2. Şirket İçin İsim Belirleyin: Şirketinizin ismini belirlemelisiniz. Seçtiğiniz ismin benzersiz olması ve daha önce kayıtlı bir şirket tarafından kullanılmamış olması gerekmektedir.

3. Gerekli Belgeleri Hazırlayın: Şirket kuruluşu için gerekli olan belgeleri hazırlamanız gerekmektedir. Bu belgeler genellikle kurucuların kimlik belgeleri, şirketin adresi ve imza sirküleri gibi temel evraklardan oluşmaktadır.

Makedonyadayasam.com sitesinden Makedonya'da şirket kuruluşu hakkında bilgi alın ve şirketinizi kısa sürede kaydettirin.

GÜNDEM Haberleri