Yasak Elma Dizisi Bir Rekoru Daha Alt Üst Etti! Kanalda Yüzler Gülüyor

FOX TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisi kendi alanında rekor kırmayı başardı. O Hayat Benim dizisinden sonra kanalın en uzun soluklu dizisi oldu.

FOX TV ekranında yayınlanan, dram türünden zamanla entrika dolu komedi türüne evirilen fenomen dizi Yasak Elma, beşinci sezonunda da başarıyla yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı 132. bölümü ile ekranlara gelen Yasak Elma, bir rekora daha imza attı.

Yasak Elma Rekora Koşuyor

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in paylaştığı, zaman zaman bazı sahneleriyle eleştirilen ancak çok sevilen Yasak Elma, her hafta kırdığı reyting rekorlarına bir yenisini ekledi. 21 Şubat Pazartesi akşamı 132. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Yasak Elma, FOX TV'nin uzun soluklu dizi O Hayat Benim dizisinin bölüm sayısı rekorunu kırdı.

131. bölümü ile ekranlara veda eden O Hayat Benim dizisinin ardından FOX TV'nin uzun soluklu ilk dizisi olan Yasak Elma, altıncı sezonda da izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcı Fatih Aksoy Hedefini Açıkladı

Yasak Elma, yapımcı Fatih Aksoy, kariyerinin rekorunu kırmak için dizinin altıncı sezonda da devam etmesi ve 200. bölüme kadar devam ettirmek istemesi bir rekoru daha şimdiden ortaya koydu.

Kaynak: televizyongazetesi.com

İlgili Haberler

Bir Döneme Damga Vuran Unutulmaz Yeşilçam filmi 'Ah Nerede' dizi oluyor
Cildi 10 yıl yaşlandıran 5 besin! Tüketirken Dikkatli Olunmalı!

DİZİLER Haberleri