İddialı başlayan Kusursuz Kiracı dizisinden gelen haberler kötü! FOX TV yıkıldı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün başrollerindeki Kusursuz Kiracı dizisinde işler yolunda gitmiyor.

Kusursuz Kiracı dizisi aylarca tanıtımı yapılan bir diziydi. Herkes dizinin büyük ilgi göreceğini düşünmekteydi. İşler yolunda gidecek mi gitmeyecek mi herkes tarafından merak ediliyor. Bir apartmanda geçen dizi konusu itibariyle gerçekten de dikkat çekti.

Oyuncu kadrosu da gerçekten dikkat çekici. Ancak reytingler pek istenildiği gibi gitmiyor. FOX TV'de bu duruma çok üzülmüş durumda.

Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz başarılı bir uyum sergiliyor. Diziyi izleyen seyirciler de dizinin devam etmesini istiyor.

Ancak FOX TV'de şaşkına çeviren bir durum var. Reytingler istenildiği gibi gitmediği için erken final kararı her an gelebilir.

FOX TV ekranlarında yayınlanan diziler genelde erken final yapmalarıyla ünlüdür. Bu yüzden yine bir erken final iddiası da ortalıkta dolaşıyor.

Televizyongazetesi.com tarafından yayınlanan bir haberde de ; Kusursuz kiracı dizisinin akıbetiyle ilgili geniş çaplı bir analiz yayınlandı.

Kusursuz Kiracı dizisi çok başarılı bir hikaye, iyi oyuncular ve güçlü bir tanıtım stratejisi ile ekrana geldi ama reytinglerde yaşanan olumsuzluklar 3. bölüm sonunda daha net görülmeye başlandı. Peki Kusursuz Kiracı dizisi neden bu duruma düştü?

Öncelikle dizinin üçüncü bölümünün yayınlandığını ve reytinglerde düşüş yaşandığını ve oranların tüm kategorilerde de ortalamanın altında gerçekleştiğini belirtmek gerekiyor. Salı akşamları yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi 20 Eylül’den itibaren Ben Bu Cihana Sığımzaam dizisinin de başlaması ile daha da çok izleyici kaybı yaşayabilir. Bu durumun sebebi ise izleyicilerde kanala yönelik güvensizlik olarak gözüküyor.

Fox TV ekranlarında son yıllarda dizi izlemek isteyenler sürekli erken finaller yaşanması nedeniyle büyük hayal kırıklıkları yaşadı. Yeni sezon dizileri de çok başarılı projeler olsalar bile Fox TV’ye karşı izleyicinin içinde biriktirdiği öfkenin yansımasını zaman zaman görebilirsiniz.

İşte Kusursuz Kiracı dizisinde de izleyiciler, “Nasıl olsa Fox TV arkasında durmaz, en ufak sıkıntıda yayından kaldırır” endişesinin birçok kişiyi diziden uzak tuttuğu değerlendirmeleri yapılıyor. Oysa ki dizinin sosyal medya yansıması çok güçlü…

İlk fragmanı yayınlandığından bu yana Kusursuz Kiracı dizisi için başarılı bir tanıtım kampanyası da düzenlendi. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü uyumu da çok başarılı bulundu. Zaten hikaye hem korku hem gizem hem aksiyon barındırıyor. Yani dizinin ne hikayesinde ne oyuncu kadrosunda bir sorun gözlemlenmiyor. Merak unsuru da her hafta senarist tarafından gayet başarılı şekilde izleyicilere yansıtılıyor ama reytingler bir türlü ortalamanın üzerine çıkamıyor. İşte bu durum Fox TV’nin son yıllarda dizileri hesapsız kitapsız harcamasından kaynaklanıyor. En ufak bir reyting düşüşünde çok sevilen bir diziyi hemen yayından kaldırma stratejisi Fox TV’ye bugün kaybettiren bir duruma geldi.

Yayınlandığı ilk günden beri farklı konusuyla ve güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kusursuz Kiracı, yayın günleri sosyal medya reyting sıralamasında zirvede yerini kaptırmıyor. Reytinglerde sorunlar yaşansa da sosyal medyada diziye olan destek sürüyor.

Bölümlerin en çok konuşulan karakterleri Mona, Yakup ve Leyla olurken, en çok konuşulan oyuncular ise karakterlere hayat veren Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Melisa Döngel oluyor. Bu durum, izleyicilerin diziye verdikleri desteğin devam ettiğini gösteriyor.0

Dilan Çiçek Deniz’in sadece Türkiye’de değil, yurt dışındaki dizi hayranları için de önemli bir etkileşim elde edebildiğini ve bu durumun Kusursuz Kiracı dizisini ön çıkarttığını da görmek gerekiyor.

İzleyicilerin heyecanını ve merakını hep yüksek tutan bir hikaye kurgusu olmasına rağmen Kusursuz Kiracı dizisinin önümüzdeki haftalarda rakiplerinin de artması ile birlikte reyting sorunlarını daha da ciddi şekilde yaşama ihtimali birçok izleyiciyi kaygılandırıyor.

Sonuçta, yayıncı kanal Fox TV’ye dizilerin arkasında durma noktasında kimsenin bir güveni yok.

HER ŞEY 10 BÖLÜMDEN SONRA BELLİ OLACAK

Kusursuz Kiracı dizisinin devam edip etmeyeceği 10.bölümden sonra belli olacak. Genelde FOX TV ekranlarında yayınlanan diziler 10.bölüme kadar ilgi görmezse kanal tarafından yayından kaldırılıyor.

FOX TV YIKILDI

FOX TV büyük umutlarla Kusursuz Kiracı dizisini yayına vermişti. İstenen ilgi gelmeyince FOX TV adeta bu duruma yıkılmış durumda.

DİZİLER Haberleri