Beren Saat Yeni Dizisiyle İddialı Bir Giriş Yapacak! Müjdeyi Duyurdu

Bir süredir setlerden uzak kalan Beren Saat, biri dizi olmak üzere iki yeni proje müjdesini duyurdu. Gain'e konuşan Beran Saat iddialı bir çıkışta yaptı.

Türkiye'nin Yıldızları yarışma programında sergilediği muhteşem oyunculuk performansıyla tüm Türkiye'nin takdirini kazanan Beren Saat, peş peşe yer aldığı Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili ve Aşk-ı Memnu adlı dizilerle herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Peş peşe yer aldığı dizilerde sergilediği muhteşem performansı ile dizi dünyasının aranan ismi haline gelen Beren Saat, son olarak Netflix platformunda yayınlanan Şanlıurfa, Adıyaman ve Kapadokya gibi şehirlerde çekilerek Türkiye'nin arkeolojik zenginliğini de gözler önüne seren Atiye'de yer aldı.

Beren Saat'ten Hayranlarını Sevindiren Açıklama Geldi

Atiye dizisinin ardından uzun süredir ekranlarda görmediğimiz güzel oyuncu, yılbaşı günü Gain TV'de yayınlanan Mirgün Cabas'ın sunduğu Orada Rahat mısın? adlı programda konuk oldu. Programda birçok açıklamada bulunan Beren Saat, hayranlarını sevindirecek yeni dizi projesinin de müjdesini verdi.

Orada Rahat mısın? adlı programda oldukça samimi açıklamalarda bulunana Beren Saat, yeni dizisi projesinin bir dijital kanalda yayınlanacağını söyledi. Ayrıca hayranlarını sesiyle de buluşturacağının müjdesini veren oyuncu; yakın zamanda hem Türkçe hem de İngilizce şarkıların yer alacağı bir albüm çıkaracağını duyurdu.

Kaynak: televizyongazetesi.com

DİZİLER Haberleri