Survivor’da yeni veda! Acun Ilıcalı’nın duyurduğu isim yarışmaya veda etmek zorunda kaldı!

Survivor yarışmasında herkesi şoke edici bir gelişme yaşandı. TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında veda şoku yaşandı. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu o isim belli oldu.

Survivor’da yeni veda! Acun Ilıcalı’nın duyurduğu isim yarışmaya veda etmek zorunda kaldı!
Yayınlanma Tarihi : 10 Nisan 2023 22:01

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması 2023 yılında da tüm hızıyla sürüyor. Survivor yarışmasında herkesi şoke edici bir gelişme gerçekleşti. Gelmiş geçmiş en zor Survivor olarak nitelendirilmiş olan 2023 yarışmacıları hem fiziksel hem de mental olarak oldukça zorlanıyorlar.

VEDALAR ÜST ÜSTE GELDİ

Survivor yarışmasında yeni bir veda haberi geldi.

Olaymedya.com sitesinde yer alan habere göre; Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan’ın onu sunmuş olduğu Survivor, kıyasıya mücadeleye sahne olmayı sürdürüyor. Oyunlarda şartların iyice zorlaşması ile yarışmacılar da zor anlar yaşamakta. Acun Ilıcalı, geçen hafta oyun alanında ayağının dönmesiyle oyunu yarım bırakmak zorunda kalan Kardelen’in yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. Survivor yarışmasında Kardelen 29 Mart’ta yayınlanan bölümde parkurda dizinin dönmesi ile apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

642c5f6f86b2444ed832c32b.jpg

Survivor yarışmasında mavi takımda yarışan kardelen, parkurda ‘Dizim döndü’ diyerek bağırmış ve sağlık ekibine müdahale etmişti. Acun Ilıcalı Konseyde Kardelen’in sakatlığının ciddi bir durumda olduğunu bir yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. Acun Ilıcalı’nın vedayı duyulmasından sonra sosyal medyada bahsi geçen yarışma için destek yorumları geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı sakatlığından dolayı artık yarışmaya devam edemeyecek olan Kardelen hakkında yorumlar yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları dizindeki sakatlık nedeniyle bir yarışmaya devam edemeyeceği açıklanan Kardelen’le alakalı ‘Çok iyiyim başladım bu yolu sakatlıktan dolayı bırakmak zorunda kaldın. Umarım en kısa zamanda sağlığına yeniden kavuşursun.’, ‘Umarım bir an önce sağlığına yeniden kavuşur, çok geçmiş olsun dileklerimi iletmekteyim. Sakatlıklar senesi oldu bu yıl resme.’ Şeklinde yorumlar geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Kardelenin sakatlığına üzüldüğünü ve yeniden sağlığına kavuşmasını dilediğini açıkladı. Bir kullanıcı yapmış olduğu yorumda ise bu yılın sakatlıklar yılı olduğunu belirtti. Sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek olan Kardelen, sevenlerini üzdü.

dhfhdfh-1681111219.jpg