Survivor Batuhan Karacakaya'dan aykırı sözler : Netflix izlerken utanıyorum

Survivor All Star 2022 kadrosunda bulunan Batuhan Karacakaya'nın Netflix konusundaki açıklamaları dikkat çekti. Batuhan Karacakaya konuyla ilgili açıklamasında "Netflix izlerken utanıyorum, muhafazakar bir aileyim ben" ifadelerine yer verdi.

Survivor Batuhan Karacakaya'dan aykırı sözler : Netflix izlerken utanıyorum
Yayınlanma Tarihi : 14 Ocak 2022 20:30

Netflix platformu Türkiye'de en çok izlenen ve ilgi gören platformlar arasında. Netflix platformundaki diziler diğer televizyon dizilerine göre daha özgür.

Sansürün pek olmadığı Netflix dizileri Z kuşağında en çok tercih edilen platformlar arasında. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında yer alan Batuhan Karacakaya , Netflix platformu hakkında bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Netflix izleyenleri kızdıracak bu sözler kısa sürede sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı.

Netflix hakkındaki açıklamalarını Batuhan Karacakaya , Youtube üzerinden yayın yapan Bi' Başka adlı youtube kanalına yaptı. Netflix izlerken çekiniyorum, işin cılkı çıktı! diyen Batuhan Karacakaya açıklamarıyla tepki çekti. Kendisine yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı '' İçerik özgürlüğü denen bi sey var bilirmisin acaba çok bunalıyorsan direk kapat o bölümü yada atla ilerletme tuşu var bilgin olsun'' ifadelerine yer verdi.

Aykırı'nın derlediği habere göre; Surivor 2021 Ünlüler kadrosunda yarışmış olan Aşk-ı Memnu'nun Bülen'i Batuhan Karacakaya, yeniden Survivor yolculuğuna çıkacak. Daha önce Survivor yarışmacılarından İlayda Şeker, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimlerle adı anılan Karacakaya, adının adadaki yarışmacı kadınlarla anılmasından rahatsızlığını şu sözlerle dile getirerek, "Yarışmadaki herkes benim Bacım" sözleriyle konuşulmuştu.

"MUHAFAZAKAR BİR AİLEYİM BEN"


Karacakaya'nın katıldığı programda Netflix'i eleştirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. "Ben Netflix'te bir dizi izlerken, bir anda çok açık bir sahneyle karşılaşmaktan çekiniyorum, sıkılıyorum. Muhafazakar bir aileyim ben.

"ANNEMİN GÖRMESİNDEN GERİLİYORUM"


Ben salonda Netflix izlerken bir anda annem geçerken, bir anda saçma sapan böyle bir sahnenin olması ve benim de bunu izlememi görmesinden ben geriliyorum. Bazı diziler oluyor salonda rahat izleyemiyorum. Bu konuda RTÜK katı olmamalı ama cılkını çıkaranlar da var." sözleriyle tartışma yarattı.