Şahan Gökbakar Disney’le anlaştı iddiası!

Recep İvedik serisiyle dünyayı peşinden koşturan Şahan Gökbakar'ın Disney ile anlaştığı öne sürülüyor.

Şahan Gökbakar Disney’le anlaştı iddiası!
Yayınlanma Tarihi : 21 Aralık 2021 16:56

Şahan Gökbakar son dönemde muhalif paylaşımlarıyla dikkat çekse de sanat hayatı dur durak bilmeden devam ediyor. Komedyen kimliğiyle tanınan Şahan Gökbakar özellikle Recep İvedik filmleriyle dünyanın tanıdığı oyunculardan biri haline dönüştü.

Oynadığı filmler gişe rekorları kırarken internet ortamında da en çok izlenenler arasında yer alıyor.

Recep İvedik filmlerinin devamı gelip gelmeyecek mi diye merak edilirken heyecanlandıran bir haber geldi.

İddialara göre Recep İvedik filmlerinin devamı olacak. Bunun içinde bu filmler normal sinemalarda değil dijital ortamda yayınlanacak. Akla gelen ilk dijital platform olsa da Şahan Gökbakar'ın anlaştığı platform çok başka.

Medya gündemine bomba gibi düşen transferle ilgili gazeteci Birsen Altuntaş gelişmelere yer veren bir yazı yazdı. İşte Birsen Altuntaş'ın yazısından ilgili bölüm

Netflix’in ardından Disney Plus, Amazon ve HBO gibi yabancı dijital platformlar ülkemizdeki dizi ve film pazarına girmek için uzun zamandır çalışmalar yapıyor. Özellikle Disney ülkemizde önemli atılımlar yapmak üzere…


Henüz Türkiye’de ofis açmayan ve şimdilik FOX’un yöneticileri üzerinden faaliyet gösteren platform, Türkiye’nin önde gelen yapım şirketleri ve ünlü oyuncularıyla görüşüyor.
Kulağıma gelen bilgilere göre Disney, Recep İvedik serisinin yeni maceraları için Şahan Gökbakar’la anlaşmak üzere… Ayrıca Halit Ergenç ve Hande Erçel gibi ünlü oyuncularla da proje yapmak istiyor.


Bunun için çalışmalar son sürat devam ediyor. Bu gidişle önümüzdeki yıllarda televizyonlar ekran yüzü olarak ünlü oyuncu bulmakta zorlanacak.