Netflix’te beklenen özellik sonunda geldi

Dünyanın dört bir yanındaki Netflix kullanıcılarının dört gözle beklediği özellik sonunda geldi.

Netflix’te beklenen özellik sonunda geldi
Yayınlanma Tarihi : 04 Şubat 2022 16:02

Dünyanın dört bir tarafında milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix uzun bir süredir kullanıcıların oldukça rahatsız olduğu sorunu sonunda çözdü.

İZLEMEEYE DEVAM ET LİSTESİNE DÜZENLEME

Netflix platformunda izlemeye başlanılan içeriklerde kullanıcıların kaldığı yerden devam etmelerini sağlayan 'İzlemeye devam et' alanı bulunmakta.

BOŞ KALABALIK YAPIYORDU

Fakat izlemeye başladığı dizi veya filmi beğenmeyip devam etmemeyi tercih eden kullanıcılar bu listenin her geçen gün kalabalıklaşmasından rahatsız oluyor ve o listeyi temizlemek istiyordu.

İFŞA SORUNUNA ÇÖZÜM

Ayrıca kullanıcıların kimsenin görmesini istemediği 'Suçluluk Duyulan Zevkler' kategorisine girebilecek olan yapımlar da 'İzlemeye devam et' listesinde herkes tarafından görülebiliyordu. Çok sayıda kullanıcı bu ifşadan rahatsız olmaktaydı.

YENİ ÖZELLİK NELER GETİRİYOR?

Son güncelleme ile birlikte Netflix flaş bir adım atarak artık kullanıcılara istemediği içeriği kaldırmak için yeni bir özellik yayına soktu. Bir süre kısıtlı kullanıcı sayısına sunulan özellik an itibariyle artık tüm cihazlarda kullanılabiliyor.

DİZİ VE FİLMLER LİSTEDEN NASIL ÇIKARILACAK?

Yapmanız gereken çok basit. Kaldırmak istediğiniz içeriğin üzerine tıklayarak 'İzlemeye devam et' listesinden çıkarmak olacak.

Öte yandan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Netflix üzerindeki bu yeni özellikten dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Kaynak: DİKEN