Neslihan Atagül’ün yeni filmindeki partneri açıklandı

Neslihan Atagül setlere geri dönüyor. Güzel oyuncunun başrolünde yer alacağı filmdeki partneri de belli oldu

Neslihan Atagül’ün yeni filmindeki partneri açıklandı
Yayınlanma Tarihi : 10 Mayıs 2022 18:58

Bir süredir setlerden uzak olan Neslihan Atagül sonunda setlere geri dönüyor. Yeni bir film projesi için anlaşma imzalayan Neslihan Atagül oldukça iddialı bir filmle seyirci karşısında olacak.

Filmle ilgili detaylar çok merak ediliyordu. 20 Ağustos 1992 tarihinde dünyaya gelen 29 yaşındaki Neslihan Atagül oynadığı dizi ve filmlerle adını sektöre altın harflerle yazdırmayı başarmış bir isim. Genç yaşında büyük başarılar elde eden Neslihan Atagül'ün yeni filmi de büyük merak konusuydu. Nihayet bilgiler geldi.

Tv100’de yer salan habere göre Ah Belinda filminde geçmişte Yılmaz Zafer’in hayat verdiği Suat rolünü “Serkan” adıyla Serkan Çayoğlu oynayacak. Macit Koper’in oynadığı Hulusi (Reklam filminde Handan’ın eşini canlandıran oyuncu) karakterini ise “Necati” adıyla Necip Memili canlandıracak. Hakan Bonomo’nun yazdığı filmi Deniz Yorulmazer yönetecek. Cast çalışmaları devam eden filmin çekimlerinin haziran sonunda bitmesi planlanıyor.

100520221212153414762-1.jpg

AH BELİNDA FİLMİ NEYİ ANLATIYOR?

Öte yandan Ah Belinda filminin konusu da belli oldu. Yeniçağ gazetesi tarafından derlenen bir haberde; Filmin konusu da paylaşıldı

Yeşilçam’ın efsane yönetmeni Atıf Yılmaz’ın 1986 yapımı unutulmaz filmi “Ah Belinda” OGM Pictures tarafından yeniden çekiliyor. Senarist Barış Pirhasan’dan hakları satın alınan filmde Müjde Ar’ın hayat verdiği tiyatrocu Serap rolünü “Sevilay” adıyla Neslihan Atagül canlandıracak.

Neslihan Atagül'ün partneri olan Serkan Çayoğlu kimdir merak ediliyordu.

Karar'da yayınlanan biyografisinde Serkan Çayoğlu hakkında şu detaylara yer verilmiş.

serkan2-16-9-1547444848.jpg

31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'nın Nürnberg kentinde dünyaya geldi. Serkan Çayoğlu, baba tarafından aslen Giresun Alucralıdır, anne tarafından Gümüşhane Şiranlıdır. Çift yumurta olmasından dolayı kendisine benzemeyen ikiz kardeşi vardır. Lisans eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı.

Serkan Çayoğlu yakışıklılığıyla dikkat çeken genç bir yetenek..