Müge Anlı'da tepkiye yol açan itiraf. Ekran başındakiler dondu kaldı..

Müge Anlı, dikkat çeken bir konuyu ele aldı. Babası Sait Bey'in oğlu Ali Atasever'e evlenmesi için birini bulduğunu söyleyen Müge Anlı, yaşlı adama söz verince canlı yayında herkesi buz kesen bir konuşma yaşandı.

Müge Anlı'da tepkiye yol açan itiraf. Ekran başındakiler dondu kaldı..
Yayınlanma Tarihi : 13 Nisan 2023 15:49

Mynet'in derlediği habere göre; Müge Anlı programında kayıp Ali Atasever'in babası Sait Bey'i ağırladı. Konuya ilişkin ayrıntıları aktaran Müge Anlı, "Kayıp olarak aradığımız Ali Atasever; babası Sait Bey, görme engelli annesi ve 20 yaşındaki oğluyla beraber Kütahya'daki bir köyde yaşıyordu. Geçen yıl Mart ayının son haftasında yaşadığı köyden kaybolmuş." diyerek Sait Bey'e söz verdi. Müge Anlı'nın sorusu üzerine oğlunun engeli olduğunu söyleyen Sait Bey, 18 gün ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattığını ve kendisinin mahkeme yoluyla vasi olduğunu söyledi.

Oğlunun eşinden 20 sene önce boşandığını belirten Sait Bey, "Beni ever dedi. Ben de buldum. Onu beğenmedi. Söz dinlemedi. Evden çıktı gitti" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'DAN BABA SAİT BEY'İ KÖŞEYE SIKIŞTIRAN AÇIKLAMA
"Oğlunla ilgili bize ilk başvuran senin bir köylün oldu. Yani Ali Bey'in kaybıyla ilgili biz, size ulaştık. Siz bize ulaşmadınız. Köyünüzden biri, bizi aradı. Köylünüz, 'Ali'nin babası Sait, çok asabidir. Herkes ondan çok korkar. Biz köyde Sait Bey'in oğluna zarar vermiş olabileceğini düşünüyoruz' dedi.

AĞACA BAĞLAYIP SOPAYLA DÖVMÜŞ!
Çünkü siz oğlunuzu ağaca bağlayıp dövmüşsünüz bunu görenler olmuş. Sonra Ali kaybolunca; onu sizin öldürdüğünüze dair dedikodular oluşmuş. Bu sebeple biz de size ulaştık."

Kayıp Ali Atasever'in yeğeni Naime'nin "Beni jandarma ifadeye çağırsa ben bildiklerimi anlatırdım. Dedem dayımı ağaca bağlayıp dövdü. Onun kıyafetlerini çıkarıp halıya sararak sopayla vuruyordu. Bu adam çocukluğundan beri babası tarafından dövüldü" dediğini belirten Müge Anlı, Cemile Hanım'a da değindi.

"KAYINPEDERİM BENİ BAŞKA BİR ADAMLA ODAYA KİLİTLEDİ"
Ali Bey'in eski eşi Cemile Hanım'ın "Kayınpederim bana saldırdı. Hem de başka bir adamla beni odaya kilitledi" dediğini belirten Müge Anlı, şu ifadeleri kullandı:

"OĞLUNUZU EKMEK FIRININDA YAKTIĞINIZ SÖYLENİYOR"
"Dilim söylemeye varmıyor ama sizin oğlunuzu ekmek fırınında yaktığınız söyleniyor"

Müge Anlı'nın bu açıklaması sonrası stüdyo buz kesti. Ali Bey'in emekli olduğunu vurgulayan Müge Anlı, Sait Bey'in oğlunun kaybolmasına karşın onu aramadığını ve aylarca maaşını bankadan aldığını söyledi. Sait Bey ise köyde konuşulan iddiaları yalanladı.