Kimsenin dikkat etmediği WhatsApp'ın bu hilesini çok seveceksiniz

Dünyanın bir numaralı mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın milyonlarca kullanıcısı bulunmakta ve söz konusu uygulama herkesin vazgeçilmezi haline gelmiş bir uygulama.. Pek bilmediğiniz WhatsApp'ın bu hilesini çok seveceksiniz

Kimsenin dikkat etmediği  WhatsApp'ın bu hilesini çok seveceksiniz
Yayınlanma Tarihi : 06 Temmuz 2022 13:13

WhatsApp dünyanın en çok sevilen uygulamalarından biri. Milyonlarca kişi WhatsApp kullanıyor.

WhatsApp üzerindeki özellikler gerçekten hayatı kolaylaştırdı. Örneğin dosya gönderme, fotoğraf gönderme, ses kaydı gönderme, video gönderme, görüntülü konuşma yapma, sesli konuşma yapma, gruplar ve daha fazlası..

WhatsApp üzerinde sayısız özellik bulunuyor. Ancak WhatsApp uygulaması üzerinde herkesin bilmediği bazı özellikler bulunuyor.

O özelliklerden biri de gizli mesaj gönderme... Kişilerinize görünmez mesajlar göndermenize izin veren yöntemi kullanmaya başlayınca mesajlaşmanız daha eğlenceli geçecek...

Bu yöntem hem iOS hem de Android telefonlarda çalışıyor. Bu hilenin çalışması için uygulama indirmenize de gerek yok üstelik... Tek şart cep telefonunuzda Google Chrome'un ya da başka bir tarayıcının yüklü olması.

1. WhatsApp'ın en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Güncellemeyi App Store ya da Play Store'dan kontrol etmeyi unutmayın.

2. Telefonunuzdaki tarayıcılardan birini açın (Chrome, Firefox vs.)

3. Google sayfasını açıp "U+2800"ü arayın.

4. İlk sonuca girdiğinizde Unicode Character sayfası göreceksiniz.

5. Tırnak içine alınmış bir boşluk olacak. Onu seçip kopyalamanız gerekiyor. Ya da buradan iki tırnak arasındaki karakteri kopyalayabilirsiniz: "⠀"

6. Sonra WhatsApp'a girin ve görünmez metni kime göndermek istiyorsanız onun sohbetine yapıştırın ve gönder tuşuna basın.

Kaynak: tv100