Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşklarını duyurdu! İddialar doğru

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'in bir süre önce adı Mahkum dizisinin başrolü Onur Tuna ile anılmıştı. Doğandemir ve Tuna, sosyal medya hesaplarından birbirlerine kalp emojisi göndererek aşklarını resmen kabul etti.

Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşklarını duyurdu! İddialar doğru
Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2022 20:46

Medya dünyası bu aşkı konuşuyor. FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Mahkum dizisinde Fırat Bulut karakterine hayat veren Onur Tuna yeni bir aşka yelken açtı. Magazin basınında yer alan dedikoduları ikili açıklama yapmadan sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla resmen duyurdular.

Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinde başrol oyuncusu olan Hande Doğandemir'in kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna ile aşk yaşadıkları öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde ayna karşısında bir fotoğraf paylaşan Hande Doğandemir'in telefonunun arkasındaki fotoğrafta Onur Tuna'nın yer aldığı öne sürülmüştü.

İkili bu dedikodular hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Onur Tuna'nın yaptığı paylaşıma hande Doğandemir, siyah kalp emojisi koydu.

Bu paylaşıma Ünlü oyuncu Onur Tuna'da da kalp emojisi ile karşılık verince ortalık fena karıştı. Onur Tuna ve Hande Doğandemir bu hareketleriyle aşklarını resmen kabul etmiş oldu.

Hande Doğandemir güzelliğiyle dikkat çekerken, Onur Tuna'da yakışıklığıyla dikkat çekiyor. Yakışıklı oyuncu daha öncede FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor ve Yasak Elma dizilerinde rol almıştı. Şimdilerde ise yine aynı kanalda yayınlanan Mahkum dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyor.

Kaynak: NTV