Halk TV'ye yeni haber sunucusu. Anlaşma tamamlandı

Halk TV yeni bir transfer daha gerçekleştirdi. FOX TV'den İsmail Küçükkaya ile anlaşan Halk TV bu kez TGRT Haber'den ayrılan Ekrem Açıkel ile anlaştı

Halk TV'ye yeni haber sunucusu. Anlaşma tamamlandı
Yayınlanma Tarihi : 19 Mart 2023 20:33

Halk TV yeni transferleriyle adından söz ettiriyor. Sezon başında FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya ile anlaşma yapan Halk TV bu kez flaş bir hamle yaparak Ekrem Açıkel ile anlaşmaya vardı.

TGRT Ana haber sunucusu olan Ekrem Açıkel beklenmedik bir şekilde istifa etmek zorunda kalmıştı. Eleştirileri rahatsızlık yaratan Ekrem Açıkel artık Halk TV ekranlarında haber bülteni sunacak. Ekrem Açıkel'in geniş bir seyirci kitlesi de bulunuyor. Söz konusu transfer Halk TV kaynakları tarafından da doğrulandı. Anlaşma sonrasında Ekrem Açıkel takipçilerine de bir bilgi verdi.

Diken.com.tr'de aktarılanlara göre ; TGRT Haber’in eski sunucusu Ekrem Açıkel, Halk TV’ye geçtiğini duyurdu.

İktidara yakın TGRT Haber’de ekonomiye ilişkin eleştirileriyle gündeme gelen Açıkel, 28 Şubat’ta kovulduğunu duyurmuştu: “Ekrandan çekilmiş, zorunlu izne çıkarılmıştım. Mazeretlere sığınmadan aşkla çalışıp işime ruhumu katarak bayraklaştırdığım TGRT Ana Haber benim için bitti. Hakikate hürmete devam edeceğim artık işsizim.”

ekrem-acikel.jpg

Açıkel, bugün Twitter paylaşımında Halk TV’ye geçtiğini duyurdu: “Dostlar, güzel bir haberim var ‘Ne zaman döneceksin?’ Hep sordunuz. Vuslat :). Artık Halk TV ailesindeyim. Yarın saat 13’te ilk bülten için ‘Vira bismillah’ diyeceğim. Bana kucak açan Halk TV yönetimine teşekkür ederim. Ahlâklı hakikate hürmet eden halk haberciliğine devam…”