Halk TV'de yeni ayrılık! Ekran yüzü apar topar ayrılıyor

Halk TV ana haber sunucusu İrfan Değirmenci istifa kararı aldı. İrfan Değirmenci neden ayrılıyor belli oldu.

Halk TV'de yeni ayrılık! Ekran yüzü apar topar ayrılıyor
Yayınlanma Tarihi : 02 Nisan 2023 01:02

Uzun bir süre boyunca işsiz kalan İrfan Değirmenci, youtube üzerinden yayınlar yapmıştı. İrfan Değirmenci sonrasında ise Halk TV ile anlaşma sağlamıştı.

Halk TV ile ana haber bülteni sunmaya başlayan İrfan Değirmenci, veda kararı aldı. Kısa bir süre sonra Halk TV ana haber bültenini başka bir isim sunmaya başlayacak.

NEDEN BIRAKIYOR?

Halk TV Ana haber sunucusunun vedasıyla ilgili gelişmenin detayları da belli oldu. Gerçek Gündem'de yer alan haberde söz konusu vedayla ilgili detaylara yer verildi.

SİYASETE GİRME KARARI ALDI

Halk TV sunucusu İrfan Değirmenci, gazeteciliğe veda ederek siyasete girme kararı aldı.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, gazeteci İrfan Değirmenci'nin TİP'ten milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

odatv-image-66-12202cd4e7e54e.jpg

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baş, "Dört yandan kuşatılan basın dünyamızın güvenilir ismi sevgili İrfan Değirmenci milletvekili adaylığı teklifimizi kabul ederek mücadelemize güç verdi. Yürekten teşekkür ediyorum. Özgürlüğümüzü yeniden kazanacağız" ifadelerini kullandı.

DEĞİRMENCİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Değirmenci sosyal medya hesabından yayınladığı video ile ilk açıklamasını yaptı.

Değirmenci videoya "Birkaç güne Halk Tv'de bayrağı bir başka meslektaşıma devredeceğim. Size hiç yalan söylememiş olmanın iç huzuruyla kendimi sizlerin ellerine, oylarına emanet edeceğim. Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayıyım dostlar" notunu düştü.

s-3e01149b972f651fff2357752c00011f0943fb76-001.jpg

EKREM AÇIKEL İDDİASI

İrfan Değirmenci'nin yerine ana haber bültenini Ekrem Açıkel'in sunacağı öne sürüldü. Ekrem Açıkel geçtiğimiz günlerde TGRT Haber'den ayrılmış ve Halk TV'de gündüz kuşağında haber sunmaya başlamıştı.