FOX TV Sunucusu Selçuk Tepeli için flaş karar! RTÜK harekete geçti

Bardak fırlatmasıyla gündem olan Selçuk Tepeli için RTÜK harekete geçti

FOX TV Sunucusu Selçuk Tepeli için flaş karar! RTÜK harekete geçti
Yayınlanma Tarihi : 29 Mayıs 2022 16:01

Fatih Portakal'ın istifasının ardından göreve gelen Selçuk Tepeli gideni aratır konumda bir ana haber sunucusu oldu. Bu yüzden Fatih Portakal gitti diye sevinenler Selçuk Tepeli'nin göreve başlamasıyla hüsrana uğradılar. Yaptığı eleştiri ve analizler bir ana muhalefet partisi liderinden bile daha etkili olunca kuşkusuz Selçuk Tepeli de istenmeyen adam ilan edildi.

Geçtiğimiz günlerde Fox TV Ana Haber’in sunucusu Selçuk Tepeli’nin 20 Mayıs'ta canlı yayında çiftçilerin durumuyla ilgili bir haberin ardından sinirlenerek bardağa vurmasının RTÜK tarafından inceleneceği ve tartışma konusu olacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak RTÜK üyesi lhan Taşçı paylaşımında Fox’ta çiftçilerin yarısının tarlasını ekmeyi bıraktığına ilişkin haberi sunarken Selçuk Tepeli’nin bardak fırlatmasını da RTÜK görüşecek. Gerekçe bardağı atarak 'toplumda özgürce kanaat oluşmasına engel olmak'!" açıklamasında bulundu.

Şimdi gözler RTÜK'ten çıkacak karara kilitlenmiş durumda.. Ancak bilinen bir gerçek var ki FOX TV Selçuk Tepeli'yi göndermeyecek yani cezalara rağmen Fatih Portakal olayında olduğu gibi vazgeçmeyecek. Kanal kulislerinde de zaten bu kararlar konuşuluyor. Yani o bir kere olur. İkinci kere olmaz