FOX TV oyuncusu Gökçe Bahadır Hakkında Akıl Almaz İddia

FOX TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı..

FOX TV oyuncusu Gökçe Bahadır Hakkında Akıl Almaz İddia
Yayınlanma Tarihi : 10 Aralık 2021 19:48

Son dönemin en sevilen oyuncularından biri olan Gökçe Bahadır gerek FOX TV ekranındaki Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle gerekse de Netflix platformundaki Kulüp dizisiyle fırtınalar estiriyor.

Gökçe Bahadır başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Bugün medya dünyasını sarsacak bomba bir iddia ortaya atıldı.

Televizyon gazetesi tarafından da geçilen haberde Gökçe Bahadır hakkında ağır suçlamalar yöneltildi. Oyuncuyla ilgili en önemli iddia ise koronavirüs olduğu halde ödül törenine katıldığı yönünde.. Bu iddiaların doğru olup olmadığı henüz bilinmiyor. Gökçe Bahadır veya menajerinden herhangi bir açıklama şimdiye dek basına yansımış değil.

Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalandığını 5 Aralık Pazar günü öğrendiğine yönelik bir iddiayı ses sanatçısı Onur Akay gündeme getirdi… Onur Akay’ın iddiasına göre Gökçe Bahadır’ın ilk test sonuçları pazar günü çıkmış ve oyuncunun koronavirüse yakalandığı tespit edilmiş.

Gökçe Bahadır, 7 Aralık salı günü ikinci testi de pozitif çıkınca Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin tüm ekibine testler yapılmış ve çekimler de iptal edilmiş…

Bu iddiada şoke eden taraf Gökçe Bahadır’ın koronavirüs olduğunu bildiği halde 5 Aralık Pazar akşamı yapılan 47. Altın Kelebek Ödül törenine katılmış olması. Emir Ersoy’un albümüne şarkı ile destek veren oyuncu, sevgilisiyle birlikte ödül mutluluğu yaşamıştı.

Gökçe Bahadır, koronavirüs olduğu halde böyle önemli bir etkinliğe katılarak başkalarını da tehlikeye atmak ile suçlanmış oluyor. Onur Akay’ın bu iddiası doğru mu bilinmez ama sette çekimlerin durduğu, Gökçe Bahadır’ın da koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu biliniyor.

DİZİ ERTELENDİ

Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de bir hafta ertelendiği duyuruldu. Gökçe Bahadır'ın koronavirüse yakalanması üzerine böyle bir karar alındığı belirtiliyor.. Sette başka pozitif vaka var mı yok mu henüz belli değil.

Kaynak: Televizyongazetesi.com