Felaket tellalları amacına ulaşamayınca Cem Küçük Hadlerini Bildirdi

Türkiye son bir kaç haftadır dolar kurundaki yükselişi konurken bazı felaket habercileri ise durumun daha kötüye gideceğini öne sürüyorlardı. Durum aksi olunca susanlara Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük hadlerini bildirdi.

Felaket tellalları amacına ulaşamayınca Cem Küçük Hadlerini Bildirdi
Yayınlanma Tarihi : 22 Aralık 2021 18:22

Son bir kaç haftadır Türk lirası hiç olmadığı kadar değer kaybetmişti. Bu işin arkasında bir oyun oynandığı herkes tarafından biliniyordu. Normal şartlarda ortada hiç bir sorun yokken Türk lirasının bu denli değer kaybedip doların ise yükselmesi mantık dışındaydı.

Adeta birileri köpürtmüşte bunun üzerinden hesap içerisine girmiş gibiydi. Tam da o sırada bazı felaket habercileri durumun daha kötüye gideceğini öne sürerek dolar kuru için 25 hatta 40 TL gibi rakamlar gündeme getirmeye başlamıştı.

Neyse ki ekonomiyi doğru yorumlayan İslam Memiş gibi isimler ise bunun böyle olmayacağını hatta dolar ve altının çakılacağını belirtmişti. İslam Memiş bu görüşlerinde haksız çıkmadı..

Durumu doğru yorumlayan isimlerden biri de gazeteci Cem Küçük olmuştu. Bugün Türkiye gazetesindeki köşe yazısında Cem Küçük işte bu felaket habercilerine hadlerini bildirdi.

Yazısıyla ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım Cem Küçük aynen şu ifadeleri kullandı.

Ekonomisti, gazetecisi,akademisyeni dolar ve avro düştü diye karalar bağladılar.Çünkü ülkenin kötülüğünü istiyorlar.Tek dertleri Başkan Erdoğan ve AK Parti gitsin.Ekonomi iflas etsin, ülke uçuruma gitsin derdindeler. Televizyonlarda zavallı tipleri gördük.

İşte Cem Küçük'ün twitter hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım ve yazısına ulaşmak için verdiği bağlantı..