Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya'nın gidişinin ardından FOX TV'de yeni veda! Ekrandan gidiyorlar

FOX TV ekranlarında ayrılık fırtınası dur durak bilmeden devam ediyor! Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya ,Can Yaman, Hülya Avşar derken şimdi de Engin Akyürek ve Demet Özdemir FOX TV'ye veda ediyor.

Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya'nın gidişinin ardından FOX TV'de yeni veda! Ekrandan gidiyorlar
Yayınlanma Tarihi : 11 Kasım 2023 19:21

Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya ,Can Yaman, Hülya Avşar derken şimdi de Engin Akyürek ve Demet Özdemir FOX TV'ye veda edecek. FOX TV'de neler yaşanıyor?

FOX TV dizilerinin reyting kaygısı sürüyor!

FOX TV ekranlarında yayımlanan birçok dizi kısa sürede veda etmek zorunda kalıyor. Can Yaman'ın başrollerindeki Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından kanalda yayımlanan çok sayıda dizi final yapmıştı.

Masumiyet, O Hayat Benim, Kanunsuz Topraklar, Elkızı, Elbet Birgün, Mahkum gibi çok sayıda dizinin final yaptığı FOX TV'de şimdi de Adım Farah depremi yaşanıyor

adim-farah-104083-large-image-a92cf679-0671-48e8-9f0d-17a18979109c.jpg

BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAMIŞTI ANCAK OLMADI

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; FOX'ta yayın günü çarşamba gününden cumartesi gününe alınan "Adım Farah" dizisinde önemli bir gelişme yaşandı.

ADIM FARAH DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Adım Farah” dizisinin geçen haftalarda önce senaristi, daha sonra da yayın günü değişmiş, geçen sezondan beri çarşamba günleri yayınlanan dizinin yayın günü cumartesine alınmıştı. O3 Medya imzalı dizinin düşük reytinglerine rağmen yurt dışı satışları nedeniyle 26. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi.

adim-farah.jpg

Bu arada dizide önemli bir değişiklik yaşandı ve ilk bölümden itibaren projeyi yöneten Recai Karagöz, görevini ikinci yönetmene devretti. Karagöz’ün başka bir projenin hazırlıklarını yapacağı öğrenildi.

ADIM FARAH DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Adım Farah, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 1 Mart 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2017 yapımı Arjantin dizisi olan La Chica que Limpia'den uyarlanmıştır.