Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a şaşırtan tepki! "Hakkımı helal etmiyorum"

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma'nın 'Yıldız'ı ve Maske Kimsin Sen'in jürisi Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a şaşırtan bir yorum geldi. Yorumda Eda Ece hakkımı helal etmiyorum diyerek olay oldu..

Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a şaşırtan tepki! "Hakkımı helal etmiyorum"
Yayınlanma Tarihi : 12 Ocak 2022 19:27

Bir yandan reyting rekorları kıran bir yandan da yayından kaldırılması istenilen Maske Kimsin Sen? Yarışması gündem olmaya devam ediyor. Jüri üyeleri kadar yarışmadaki karakterlerde büyük ilgi ve merak konusu. Bugün yine Maske Kimsin Sen? Adlı program flaş bir haberle gündeme geldi.

Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncularından Eda Ece uzun zamandır rol aldığı Yasak Elma dizisinin yanı sıra bir çok projede de yer almaya devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin yayınlandığı kanal olan FOX TV'de Maske Kimsin Sen? adlı programda da Jüri olan Eda Ece birlikte oynamış olduğu Yasak Elma oyuncusu Biran Damla Yılmaz'ı şok edecek bir çıkış yaptı.

Maske Kimsin Sen adlı yarışmadaki 'Ayna' karakterinin Biran Damla Yılmaz olması halinde hakkını helal etmeyeceğini belirten flaş bir yorum yaptı..

Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde 'Ayna' kostümüyle dikkat çeken ünlü ismin, Yasak Elma oyuncularından Biran Damla Yılmaz olduğu öne sürülmüştü. Bu iddiaya rol arkadaşı Eda Ece'den şakayla karışım bir yorum geldi.

TV100'ün derlemesine göre; Eda Ece, Biran Damla Yılmaz'a, ''Ayna sensen hakkımı helal etmiyorum'' yorumunda bulundu. Biran Damla Yılmaz'dan ise ''Ayna ayna, söyle bana! Kim daha güzel? Kumru mu, Yıldız mı?'' şeklinde yanıt verdi..