Can Dündar muhalefete kötü haberi verdi. Erdoğan yeniden kazanacak

Hakkında yakalama kararı bulunan Can Dündar yaptığı video yayınında muhalefeti eleştirdi ve Erdoğan'ın yeniden kazanabileceğini öne sürdü.

Can Dündar muhalefete kötü haberi verdi. Erdoğan yeniden kazanacak
Yayınlanma Tarihi : 23 Aralık 2021 18:02

Hakkında Türkiye'nin yakalama kararı çıkardığı Can Dündar sığındığı Almanya'dan yorumlar yapmaya devam ediyor.

Firari Can Dündar son videosunda muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan'ın yeniden seçim kazanabileceğini öne süren Can Dündar ayrıca muhalefeti beceriksiz olmakla itham etti. Üstü kapalı ağır eleştiriler yönelten Can Dündar adeta son videosunda muhalefeti ağır sözlerle hedef aldı.

Haber7'nin de aktardığına göre: Erdoğan'ın halkla kurduğu bağa ve vatandaşın muhalefete güvenmemesine vurgu yapan Dündar, "Muhalefetin ekonomi kurmayları, hala bir ortak bir programla, bir gölge kabineyle ortaya çıkamadı. AK Parti yapıyor, muhalefet bakıyor. Böyle giderse Erdoğan seçimi kazanır" dedi.

"AK PARTİ YAPIYOR MUHALEFET BAKIYOR"

Erdoğan'ın halkla kurduğu bağa ve vatandaşın muhalefete güvenmemesine vurgu yapan Dündar, "Ülke batmanın eşiğinde muhalefetin ekonomi kurmayları, hala bir ortak bir programla, bir gölge kabineyle ortaya çıkamadı." ifadelerini kullandı.

MUHALEFET MEDYASI GÖRMEZDEN GELDİ

Öte yandan genelde muhalefet medyası firari Can Dündar'ın açıklamalarını manşetten verirken bu kez Can Dündar muhalefeti eleştirince söz konusu açıklamaları görmezden geldiler.

Peki Firari Can Dündar son videosunda aslında neler söylemişti? İşte Can Dündar'ın muhalefette soğuk duş etkisi yaratan o açıklamaları