Bergüzar Korel'den 'yardım kolisi' isyanı: Sizler iyilik peşinde değilsiniz

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, gönderilen bir yardım kolisinin içinden çıkan topuklu ayakkabıyı sosyal medya hesabından paylaşarak gönderen kişiye sosyal medyadan yaptığı paylaşımla isyan etti.

Bergüzar Korel'den 'yardım kolisi' isyanı: Sizler iyilik peşinde değilsiniz
Yayınlanma Tarihi : 24 Mart 2023 20:26

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle tek yürek olmuş ve bölge halkının yaralarını sarmak için yardım seferberliği başlatmıştı.

Bölgeye 70 ilden yardım yağmıştı. Gerek yurt dışı gerekse yurt içinden bir çok vatandaş depremzede vatandaşlara yardım elini uzatmıştı.

ÇİLEDEN ÇIKARAN GELİŞME

Deprem nedeniyle yardım gönderen bazı kişiler ise ya kullanılmış eski kıyafetleri gönderdiler ya da depremzedelerin ihtiyacı olmayacak eşyaları yolladılar.

SKANDAL GÖNDERİ

Benzer bir olay daha yaşandı. Yaşanan skandala oyuncu Bergüzar Korel'de sosyal medyadan yaptığı sitem dolu paylaşımla isyan etti.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Oyuncu Bergüzar Korel, Maraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından depremzedelere destek için gönderilen yardım kolisinin içinden topuklu ayakkabı çıkmasına tepki gösterdi.

Gönderilen ayakkabıyı sosyal medya hesabından "Ayakkabıyı bize yollayan kişi umarım bu mesajımı görürsün" ifadeleriyle paylaşan oyuncu, şunları söyledi:

Dayanışma içinde olmak demek hep beraber el ele yaraları sarmak demek, buradayım demek, neye ihtiyacın varsa elimden geleni yapmaya hazırım demek. Sen ve senin gibiler asla bizim dayanışmamız içinde olamazsınız. Sizler iyilik peşinde değilsiniz. Bizler oraya gönderdiğimiz bebek kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip gönderirken, her türlü ayrıntıyı düşünürken, siz bu depoları evdeki eskileri gönderebileceğiniz bir yer sanıyorsunuz."

Oyuncu paylaşımında ayrıca "Umarım bir gün o insanların ne yaşadığını anlayacak konuma gelirsiniz bu da benim duam olsun" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım

berg-qvwu.jpg