Barış Yarkadaş AKP'nin son dönemde en çok korktuğu partiyi açıkladı..

Gazeteci Barış Yarkadaş yaptığı açıklamada AKP'nin en çok korktuğu partiyi açıkladı..

Barış Yarkadaş AKP'nin son dönemde en çok korktuğu partiyi açıkladı..
Yayınlanma Tarihi : 15 Aralık 2021 21:59

Son dönemde ekonomideki gelişmeler herkesin gündeminde. Televizyon ve gazeteler bir çok eleştiriyi ise gündeme getiremiyor. Muhalefet ise sesini ancak sosyal medya üzerinden duyurabiliyor.

Gazeteler ve televizyonların büyük bir bölümü tarafsız yayıncılık yapamıyor. Hal böyle olunca halkın büyük bir bölümü gelişmeleri sosyal medya üzerinden takip ediyor. Son dönemde sosyal medyada da çok sayıda vatandaş hayat pahalılığı hakkında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ta bu kapsamda AKP'nin en çok korktuğu partiyi açıklarken bu kapsamda sosyal medyaya dikkat çekti.

Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş AKP’nin en çok korktuğu partiyi açıklarken okuyucularını bile ters köşe yaptı.

‘AKP’nin korkulu rüyası: SMP’ başlığıyla okuyucuların karşısına çıkan Barış Yarkadaş sosyal medyanın hükümet üzerinde ‘etkili bir muhalefet partisi’ olduğunu öne sürerken “Özellikle 2007 yılından sonra yaygınlaşmaya başlayan sosyal medya mecraları, AKP iktidarının adeta korkulu rüyası haline geldi'' diye yazdı.

Yarkadaş kendi deyimiyle AKP iktidar olduğundan bu yana, onu en çok etkileyen mecranın ‘Sosyal Medya Partisi’ olduğunun altını çizerken “AKP ve MHP iktidarı şimdi bu partiyi kapatma ya da etkisiz hale getirme planları yapıyor. Ancak bunu nasıl yapacaklarına bir türlü karar veremiyorlar. Önlerindeki tüm sansür seçeneklerini masaya yatırıyor, sansürü nasıl yapacaklarına ciddi ciddi kafa yoruyorlar. “Biz sansür yapacağız” diyemedikleri için de ‘’örtülü dil’’e başvuruyor ve yaptıkları çalışmanın adını “Sosyal Medya Düzenlemesi” koyuyorlar.” Analizinde bulundu. Yazısının tamamı Korkusuz'da