Apple Watch 8 eşsiz bir özellik sunmaya hazırlanıyor! İşte sızan bilgiler

Bloomberg'den Mark Gurman bir sonraki Apple Watch'ın ateşiniz düştüğünde sizi uyaracak bir vücut ısısı sensörü içereceğini iddia eden bir haber paylaştı -

Apple Watch 8 eşsiz bir özellik sunmaya hazırlanıyor! İşte sızan bilgiler
Yayınlanma Tarihi : 06 Temmuz 2022 12:55

Dünya genelinde milyonlarca kişinin kullandığı Apple Watch serisinde yeni güncellemeler var. Gelen bilgilere göre Apple Watch kullanıcılarını sevindirecek yeni bir gelişme var.

Ufuk Tufan teknoloji.com sitesinde Apple Watch 8 eşsiz bir özellikle gelebilir haberini yayınladı.

Yayınlanan bu haberde söz konusu özelliklerden de bahsedildi.

Gelen bilgilere göre Seri 8 kesin bir okuma sağlamayacak, ancak bir doktora görünmenizi veya özel bir termometre kullanmanızı isteyen bir bildirim size anında gönderecek..

İŞLEYİŞ NASIL OLACAK?

Bu, Gurman'ın bir sıcaklık sensörü içeren Seri 8 olasılığını ilk kez gündeme getirişi değil. İlk olarak Apple'ın Haziran 2021'de bu özellik üzerinde çalıştığından bahsetti ve muhtemelen şirketin 2022 yeni giyilebilir serisiyle geleceğini bildirdi. Ancak ocak ayında bu tahminde geri adım attı ve hayranlarını kan şekeri izleme özelliğinin çok da uzakta olmadığı konusunda uyardı.

Apple Watch 8 HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP OLACAK?

Ancak birkaç ay sonra, özelliğin Apple'ın dahili test yönergelerini geçmesi koşuluyla Series 8'in bir vücut ısısı sensörü içereceğini söyledi. Şimdi, Power On haber bülteninin son baskısında yazan Gurman, bu özelliğin standart Series 8 ve Apple'ın ekstrem sporcular için yarattığı "bir hareket" olduğuna inandığını söylüyor.

ARAŞTIRMALAR SONRASI VERİLEN KARAR DA BELLİ OLDU

Gurman, Seri 8'deki diğer değişikliklerin "muhtemelen küçük olacağını" söyledi. Geçen haftaki raporunu yineleyerek, giyilebilir cihazın Series 7 ve Series 6 ile aynı işlem gücüne sahip olacağını öne sürüyor. Pek çok yükseltmeyle gelmeyeceğini söylediği bir diğer cihaz ise ikinci nesil AirPods Pro. Gurman, bazı raporların önerdiği gibi bu iki serinin kalp atış hızı veya vücut ısısı izleme özelliklerini içermeyeceklerini yazıyor. “Her iki özellik de şirket içinde araştırılmış ve bir gün gelebilecek olsa da, 2022 yükseltmesinde hiçbir yeni özelliğin gelmeyeceği söylendi” diyor.