Apple, En Ucuz iPhone Modeli SE 3'ü Tanıtacağı Tarihi Açıkladı

Amerikalı teknoloji devi Apple, iPhone SE 3 ve yeni iPad Air'i tanıtacağı tarihi açıkladı.

Apple, En Ucuz iPhone Modeli SE 3'ü Tanıtacağı Tarihi Açıkladı
Yayınlanma Tarihi : 04 Mart 2022 00:34

Amerikalı teknoloji devi Apple, uzun süredir üzerinde çalıştığı iPhone SE 3 ve iPad Air'i ( 5. Nesil) tanıtacağı günü açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın en ucuz telefonu olan SE serisinin yeni üyesi SE 3'ü 8 Mart'ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı iddia edilmişti. İddialar doğru çıktı. Apple ürünü kullanıcıları bugün iCloud hesaplarına bağlı e-mail adreslerine gelen etkinlik mesajıyla uyandı.

Apple, 399 dolardan başlayan fiyatıyla satışa sunulacak, iPhone 13 serisinin gücüne sahip, tek kamera ve sonsuz ekrana sahip olacak SE 3 ve iPad Air'İ (5. Nesil) 8 Mart'ta düzenleyeceği etkinlikle tanıtacak. Henüz beklenen özellikler tahmini olsa da bir önceki modeli SE 2'de iPhone 11 serisi ile aynı güce sahip ancak kamera ve ekran özelliklerinde eski halini koruyan bir telefon karşımıza çıkmıştı.

Beklenen SE 3 Özellikleri

iPhone SE ailesinin yeni üyesi SE 3, iPhone 13 serisinin gücünde olacak. iPhone'un XR modeline benzer tasarımla gelmesi beklenen telefonda tek kamera sistemi olacak. Ön ve arka kamerada 12 MP ve ultra geniş açı özelliği yer alacak. Yüz tanıma sistemi ile birlikte çerçevesiz bir ekrana sahip olacak SE 3 uygun fiyatı nedeniyle 64, 128 ve 256 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak.