AK PARTİ'de beklenmedik ayrılık! 100 isim İyi Parti'ye katıldı

AK PARTİ'den istifalar devam ediyor. Son seçimlerde AK PARTİ adayı olan isim 100 kişi ile birlikte İyi Parti'ye geçti

AK PARTİ'de beklenmedik ayrılık! 100 isim İyi Parti'ye katıldı
Yayınlanma Tarihi : 29 Mart 2022 18:37

Son dönemde AK PARTİ'den istifa edenlerin sayısı artıyor. AK PARTİ'den ayrılan çok sayıda kişi ise İyi Parti'ye geçiyor.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yüzlerce kişi İyi Parti'ye katılmıştı. Son katılım ise Antalya'da gerçekleşti. Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 100 kişi İyi Parti'ye katıldı. Ancak katılımdaki bir isim oldukça dikkat çekti.

31 Mart 2019 yılındaki yerel seçimlerde AK PARTİ'nin adayı olan ve seçimi sadece 105 oyla CHP'ye kaptıran Emre Afacan'da vardı.. Emre Afacan ve beraberindeki 100 kişi düzenlenen törenle İyi Parti saflarına katıldı..

İyi Parti son dönemde üye sayısını artıran partiler arasında yer alıyor. Yargıtay verilerine bakıldığında 539 bin 929 üyeye ulaşan İyi Parti en çok üye sayısını artıran partiler arasında ilk sırada yer alıyor. Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi ise İyi Parti'den sonra üye sayısını artıran partilerden biri olarak dikkat çekiyor. Son verilere göre 187 bin 873 üye sayısına ulaşan Yeniden Refah Partisi'nin 200 bin barajını geçtiği belirtiliyor.