Acun Ilıcalı Aldığı Ödüle Sevinmedi Çünkü En Büyük Hayali Başkaymış

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı aldığı ödül sonrası dikkat çeken itiraflarda bulundu. Ilıcalı, aldığı ödüle sevinmedi, çünkü...

Acun Ilıcalı Aldığı Ödüle Sevinmedi Çünkü En Büyük Hayali Başkaymış
Yayınlanma Tarihi : 07 Aralık 2021 19:30

Geçtiğimiz günlerde 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Yılın En İyi Sunucusu' ödülünün sahibi olan, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ses getiren bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulan 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Yılın En İyi Sunucusu' ödülüne layık görüldü.

Ödülü almak için geceye katılan Ilıcalı, bir de açıklama yaptı. Ünlü televizyoncu yaptığı açıklamada; ödülü aldığı için mutlu olduğunu ancak hayalinin ödül vermek olduğunu söyledi.

Ilıcalı, 'Yılın En İyi Sunucusu' ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada; ödül almanın güzel bir şey olduğunu ancak ödül verme dönemine girmek istediğini ve ödülleri girişimci insanlara dağıtmak istediğinin altını çizdi.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye ve Survivor programlarının sunuculuğunu yapmaktadır. Acun Firarda, Var mısın Yok Musun? gibi dönemine damga vurmuş programlarının da sunuculuğunu yapmıştır.

Kaynak: televizyongazetesi.com - Objektif Port