518 yıl öncesinden duyurdu. Nostradamus'un korkutan 2022 kehanetleri

Ünlü kahin Nostradamus tam 518 yıl önce 2022 yılında yaşanacakları anlattı. Anlattıkları gerçekten şaşkınlık yaratacak türden oldu..

518 yıl öncesinden duyurdu. Nostradamus'un korkutan 2022 kehanetleri
Yayınlanma Tarihi : 24 Aralık 2021 19:27

Kehanetler yine bir numaralı gündem maddesi olmaya başladı. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bazı kehanetler var.

2022 yaklaşırken kahinlerin bu yıla ilişkin kehanetleri merak edilmeye başlandı. Baba Vanga'nın açıkladığı kehanetler gündeme oturmaya devam ederken yeni kehanetler ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

2022 yılına sadece bir hafta gibi bir süre kalmışken yeni kehanetler yolda.

Nostradamus'un tam 518 yıl önceki anlattıkları ise tüyler ürpertecek türden oldu.

Nostradamus'un iddialarına göre dünya ekonomisi büyük bir düşüş yaşayacak ve dünya ekonomisinde çökme meydana gelecek.

Ayrıca deprem gibi çok sayıda felaketin de yaşanması bekleniyor. Yapay zeka konusunda da büyük bir hareketlilik yaşanacak. Ayrıca dünyayı derinden etkileyecek bir patlamanın da yaşanacağı konuşuluyor.

Son dakika haber sitesinin aktardığına göre: İşte dünyaca ünlü kahin Nostradamus'un birbirinden korkunç 2022 kehanetleri...

DEPREMLER OLACAK

Nostradamus'un ilk kehaneti meteor çarpması yönünde. NASA, bu olayın gerçekleşme tarihi olarak her ne kadar 2021 sonlarının elverişli olduğunu söylese de Nostradamus'un iddiasına göre Dünya'ya meteor çarpması 2022 yılında gerçekleşecek. Nostradamus'un uzun bir kıvılcım izinden bahsettiği belirtiliyor, bunun sadece asteroit anlamına gelmediği ayrıca deprem ve tsunamilere de işaret ediyor.

DÜNYA EKONOMİSİ SARSILACAK


Nostradamus'un belki de en çarpıcı kehaneti kötü dünya ekonomisi. Dünyada ekonomi kontrolden çıkacak ve dünya piyasası çökecek. Nostradamus, bu durumun milyonlarca insanı etkileyeceğini savunuyor.

YAPAY ZEKA BÜYÜYECEK


Nostradamus'a göre 2022 yılında yapay zekada inanılmaz seviyede bir ilerleme meydana gelecek. Nostradamus'un iddiasına göre bilgisayar ve robotlar, bu yılda insanları ele geçirecek ve yavaştan dünyayı yönetmeye başlayacak.

BÜYÜK BİR PATLAMA OLACAK


Nostradamus'a göre 2022 yılında dünyada büyük bir patlama yaşanacak. Bu patlama, iklim ve dünyanın konumundaki değişikliklere neden olacak. Patlama ayrıca sel ve depremlere neden olacak.