QNB Finansbank'tan 70 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası

Son dönemde kredi kampanyaları peş peşe açıklanırken bir kredi kampanyası da QNB Finansbank'tan geldi. QNB Finansbank'tan herkese 70 Bin Türk Lirası kredi ödemesi yapılacak

QNB Finansbank'tan 70 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası
Yayınlanma Tarihi : 30 Mart 2023 22:02

Son dönemde bankalar yeni kredi kampanyaları açıklamakta. Ocak 2023 öncesinde çok sayıda banka hızlı kredi olarak en fazla 20 bin TL ödeme yapmaktaydı.

2023 yılı itibariyle maaşlara zam geldi. Bankalar bu fırsatı kaçırmayarak bir çok müşterisine özel kampanyalar duyurmaya başladı.

BANKALAR YARIŞA GİRDİ

Bankalar yarışa girdi ve çok sayıda banka peş peşe kredi kampanyaları açıklamaya başladı. Türkiye'deki en çok tercih edilen banmalardan biri olan QNB Finansbank'ta yeni bir kredi kampanyası başlattı.

Herkes bankadan 70 bin TL ödeme alabilecek.

QNB Finansbank 70 bin TL kredi kampanyasının detayları nelerdir?

3.774,75 TL taksit ödemesi bulunan 70 bin TL kredi kampanyasında faiz oranı %1,74 olarak uygulanmaktadır.

Toplamda yapılacak geri ödeme ise 90.594,03 TL olacak ve 24 ay taksit yapılacaktır.

Bankanın internet sitesinde yapılan açıklamada ayrıca şu detaylara yer verildi.

Herhangi bir kredi başvurusunda bulunmadan önce, kredi maliyeti hesaplama işlemi oldukça önemlidir. Kullanmak istediğiniz kredi miktarını belirleyip, ödeyebileceğiniz kredi taksitine göre uygun kredi vadesini seçebilirsiniz. 2023 kredi faiz oranlarına uygun şekilde kredi faiz hesaplama işlemlerinizi, doğru kredi türünü seçtikten sonra, gireceğiniz tutar ve vade sayısı seçimi üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.