Memur ve Emeklilerin Beklediği Ek Zam Açıklaması

Milyonlarca memur ve emekliler ek zam beklentisi içerisinde.. Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Memur ve Emeklilerin Beklediği Ek Zam Açıklaması
Yayınlanma Tarihi : 21 Aralık 2021 18:51

Asgari ücrete yapılan yüzde 50 oranındaki zam emekliler ve memurları da heyecanlandırdı. Yüzde 50'ye yakın zam gelecek mi gelmeyecek mi tartışmaları devam ederken ek zamla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bakanla yaptıkları görüşme hakkında kısa bir değerlendirme yaptı.

Yeniçağ'ın aktardığına göre: Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile gerçekleştirilen ek zam talebi ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Ali Yalçın konuyla ilgili açıklamasında "Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu Olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile ek zam talebimizi görüştük. Vergi muafiyetinin nasıl yansıyacağını konuştuk. Ekonomideki dalgalanma nedeniyle alım gücü düşen kamu görevlileri için Ek Zam görüşmelerimizin başlamasını istedik." ifadelerine yer verdi..