İslam Memiş'ten 'dolar ve altın' hakkında şaşkına çeviren tahmin

Altın tahminleriyle dikkat çeken isimlerden biri olan İslam Memiş altın yatırımcısını şaşkına çevirecek bir tahminde bulundu..

İslam Memiş'ten 'dolar ve altın' hakkında şaşkına çeviren tahmin
Yayınlanma Tarihi : 20 Aralık 2021 20:22

Son dönemde altın piyasası allak bullak olmuş durumda. Merkez bankası tarafından alınan faiz indirimi kararı piyasalarda deprem etkisi yarattı. Ekonomideki belirsizlik artarak devam ederken yatırımcılar ise eriyen Türk lirasında durmak istemiyor.

Dolar karşısında hızla eriyen Türk lirası dur durak bilmeyen bir seviyeye yaklaştı. Şimdilerde 1 Euro 20 TL'ye yaklaşırken parasını TL'de tutmak istemeyen vatandaşların büyük bölümü ya parasını dövize yatırıyor ya da altına..

Altın şimdiye kadar en güvenilir yatırım araçlarından biri olduğu için tercih nedeni. Ancak İslam Memiş altın piyasasıyla ilgili gündemi sarsacak bir kehanette bulundu.

İnternet Haber'in aktardığına göre: İslam Memiş Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Altın ve oların daha da yükseleceğini düşünen yatırımcı altın ve dolar almaya devam ediyor. Ancak altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcısına "bu fiyattan almayın, yanarsınız" uyarısı geldi...

Sabah saatlerinde “Hayırlı haftalar diyecektim ancak vazgeçtim. Haftada hayr yok. Güldürmüyorlar" paylaşımı yapan İslam Memiş daha sonra kişisel Twitter hesabından şu uyarıyı yaptı:

"Şimdi her şey zirve yapıyor, eyvallah. Ancak şunu da unutmamak gerek; Bilmediğimiz bir anda hepsi çökecek! O zaman da yüksekten maliyet yapanlarında durumu içler acısı olacak!"

İşte İslam Memiş'in o paylaşımı

ekran-resmi-2021-12-20-13-8159.webp