İş Bankası'ndan emekli promosyonuna güncelleme; İşte güncel kampanya

Emekli promosyonları milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren konular arasında yer almaya devam ederken, Türkiye'nin en köklü bankası İş Bankası, emeklilere ödenecek promosyona zam yaptı.

İş Bankası'ndan emekli promosyonuna güncelleme; İşte güncel kampanya
Yayınlanma Tarihi : 23 Mart 2023 23:15

En düşük emekli maaşı 7500 TL olacak. Bu müjdeli haber emeklileri çok sevindirdi. Şimdi emekliler Ramazan bayramı ikramiyelerini merak ediyorlar.

İKRAMİYE ZAMMI YOLDA

İddialara göre emeklilere ödenen ikramiye ücretlerine de büyük bir zam yapılacak. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor.

BANKALAR PROMOSYON ÜCRETLERİNİ ZAMLANDIRDI

Bankalar peş peşe açıklama yaparak, promosyon ücretlerine zam kararı aldı. İş Bankası'da promosyon ücretlerine zam kararı aldı.

Yeni güncellemeyle ilgili detaylarda belli oldu.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; İş Bankası ise mart ayı güncel emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu.

İş Bankası güncel emekli promosyon rakamları;

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.