Garanti BBVA emeklilere 8.500 TL nakit ödeme yapacağını duyurdu!

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin hediyesi verilecek. Emeklileri ilgilendiren duyuruyu banka yaptı.

Garanti BBVA emeklilere 8.500 TL nakit ödeme yapacağını duyurdu!
Yayınlanma Tarihi : 06 Nisan 2023 01:59

Emeklilerin yüzünü güldürecek müjdeli haberler gelmeye devam etmekte. Garanti BBVA yeni bir kampanya duyurusu yaptı.

EMEKLİLERE 8500 TL ÖDEME YAPILACAK

Garanti BBVA yönetimi tarafından yapılan açıklamada bankanın emeklilere 8500 TL ödeme yapacağı duyuruldu.

ÖDEME HANGİ KOŞULDA YAPILACAK?

Öte yandan Garanti BBVA tarafından emeklilere ödenecek olan 8500 nakit ödemenin detayları da belli oldu.

  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!
  • Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, 1,69%’dan başlayan faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1-30 Nisan 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar