Emeklilerin yüzünü güldüren yeni zam! Banka hesaplarına nakit para yatacak..

Emeklilerin yüzünü güldürecek yeni zam müjdesi geldi! En düşük emekli maaşının 7500 TL olmasıyla birlikte milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yeni bir müjdesi daha duyuruldu! Emeklilerin banka hesaplarına anında nakit para ödemesi yatacak!

Emeklilerin yüzünü güldüren yeni zam! Banka hesaplarına nakit para yatacak..
Yayınlanma Tarihi : 16 Nisan 2023 01:56

Emekli maaşlarına peş peşe zam müjdesi geliyor. En düşük emekli maaşı 7500 TL oldu. Çok sayıda banka bu durumu fırsat bilerek emekli promosyonlarına peş peşe zam yapma kararı aldı.

Bankaların promosyon yarışı tüm hızıyla sürerken emeklilerin yüzünü güldürecek yeni bir zam haberi daha geldi.

BAYRAM İKRAMİYELERİ ARTIYOR

Ramazan bayramı ve Kurban bayramında emeklilerin banka hesaplarına nakit ödeme yatıyor. Emekliler bu bayram zamlı ikramiye alacaklar. Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından ikramiye ücretlerine gelen zammın detayları da belli oldu.

EMEKLİ İKRAMİYELERİNE NE KADAR ZAM GELDİ?

NTV'nin geçtiği habere göre; 2023 yılında emekli maaşlarına yapılan yüzde 30'luk zam oranı ardından ikramiye tutarına da artış beklentisi oluşmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesinin 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildiğini açıkladı.

ÖDEMELER BANKA HESAPLARINA YATACAK

SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilerine her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı’ndan önce emekli bayram ikramiyesi ödeniyor.

2022 yılında emekli ikramiyesi tutarı 1.100 TL olarak belirlenmişti. Yeni tutar 2 bin lira oldu. 2 bin liralık ikramiye ödemeleri emeklilerin banka hesaplarına nakit olarak yatacak

EYT'LİYE MÜJDE!

Öte yandan bayram ikramiyleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Elitaş, EYT’lilerle birlikte 15 milyon kişinin zamlı bayram ikramiyesinden faydalanacağının müjdesini verdi..

TEMMUZ'DA ZAM VAR

Objektif Port'un edindiği bilgilere göre emekli maaşlarına Temmuz ayında da yeni bir zam yapılacak. Yapılacak zam oranı ne kadar olacak merak ediliyor.